国开搜题
想要快速找到正确答案?
立即关注 国开搜题微信公众号,轻松解决学习难题!
作业辅导
扫码关注
论文指导
轻松解决学习难题!
哈尔滨开放大学理工英语4作业答案
理工英语4
学校: 哈尔滨开放大学
平台: 国家开放大学
题目如下:
1. —I wonder if Icould use your tablet tonight? —________________. I’m not using it right now.
A. It doesn’t matter.
B. No, thank you.
C. Sure, here you are.
答案: Sure, here you are.
2. —Do you mind my using my mobile phone here? — ________________.
A. Yes, use it please.
B. No, of course not
答案: No, of course not
3. —Thank you ever so much for the Apple Watchyou sent me. — ________________
A. No thanks.
B. I’m glad you like it.
C. Please don’t say so.
答案: I’m glad you like it.
4. The speed with which digital cameras can take, process and _______ an image is phenomenal.
A. transmit
B. transact
C. translate
答案: transmit
5. _______, he knows a lot about computer.
A. As he is a child
B. Child as is he
C. Child as he is
答案: Child as he is
6. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 Baidu, China's leading search engine company, has unveiled its own eyewear called Baidu Eye. It is said to be a different product from Google Glass in terms of functionality. The company demonstrated a working prototype on September 3 at its annual Technology Innovation Conference in Beijing. It bears a similarity to Google Glass, but it has no screen. Instead, the device uses a camera to scan objects, and focuses on analyzing information around its user and beaming that to a smartphone. Baidu says the device is designed to support image search. The company's CEO Robin Li believes in five years' time, people will get used to searching by image and audio rather than text. Li has given an example of how one can take advantage of Baidu Eye, "If you are in a shopping mall and come across a woman whose skirt looks really attractive, you take a photo of her skirt using Baidu Eye, and you'll get to know where to buy one for yourself." According to Kaiser Kuo, Baidu's director of international communications, Baidu Eye can also recognize voice and gesture, "You can use voice commands, or gesture commands - like expanding to zoom, or circling an object in your field of view with your finger." Baidu is yet to announce a release date or marketing plans for Baidu Eye. Baidu is China's leading search engine company. 2.Baidulaunched a product that has more functions than Google Glasson September 3. 3.Baidu Eyecanscan objects with its small screen. 4.The company’s CEO Robin Li believes thatpeople will get used to searching by text. 5. Baidu has already announced the release of Baidu Eye.
答案: T# F# F# F# F
7. —Oh. Dear! I’ve lost my new watch. —_________________
A. I’m sad.
B. That’s all right.
C. What a pity!
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
8. My assistant will now______________ the machine in action.
A. demobilize
B. domestic
C. demonstrate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
9. So ________that millions of people queue to buy it.
A. popularis the smartphone
B. popular the smartphone is
C. the smartphone is popular
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
10. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Tessera Multimedia was founded in 1997 and specializes in design and of web, multimedia and mobile applications. With headquarters in Thessaloniki, Tessera has developed business activities covering the whole Greece and has developed a significant partner network and a large customer base investing in long-term relationships of trust and reliability. Our company has designed and successfully implemented a significant number of complex software in a wide range of sectors.Tessera has gained exceptional experience in designing web sites and portals, educational games, e-commerce applications and mobile apps. Tessera seeks to be always with current trends and advancements in software technology, constantly investing in new technologies and human resources. The development department consists of staff ensuring high quality, integrated services.At the same time, our personnel is trained systematically in deploying new technologies, aiming that our productions are always on the cutting edge of technology.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
11. —How isyour business going? —_________________
A. Good, it's growing all the time.
B. Thank you.
C. I’m going to Beijing.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
12. They are _______ make an announcement later on today.
A. wish to
B. expected to
C. looking forward to
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
13. You will quickly get used to_______ this new digital camera.
A. use
B. using
C. be ran
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
14. If you want to download this app, you need to connect your mobile phone _______ Internet first.
A. to
B. for
C. with
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
15. Heremotelycontrols my mobile phone _______ he can set up it for me.
A. that
B. so that
C. in order to
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
16. __________ this multimedia product has some shortcomings, it has also some good points.
A. While
B. If
C. Not only
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
17. Considering the needsof the new generation, we propose the concept of the _______ network.
A. wearing
B. wearable
C. weared
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
18. The BBC has just successfully demonstrated a ________ radio transmission system.
A. digestive
B. dignity
C. digital
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
19. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 Baidu, China's leading search engine company, has unveiled its own eyewear called Baidu Eye. It is said to be a different product from Google Glass in terms of functionality. The company demonstrated a working prototype on September 3 at its annual Technology Innovation Conference in Beijing. It bears a similarity to Google Glass, but it has no screen. Instead, the device uses a camera to scan objects, and focuses on analyzing information around its user and beaming that to a smartphone. Baidu says the device is designed to support image search. The company's CEO Robin Li believes in five years' time, people will get used to searching by image and audio rather than text. Li has given an example of how one can take advantage of Baidu Eye, "If you are in a shopping mall and come across a woman whose skirt looks really attractive, you take a photo of her skirt using Baidu Eye, and you'll get to know where to buy one for yourself." According to Kaiser Kuo, Baidu's director of international communications, Baidu Eye can also recognize voice and gesture, "You can use voice commands, or gesture commands - like expanding to zoom, or circling an object in your field of view with your finger." Baidu is yet to announce a release date or marketing plans for Baidu Eye. Baidu is China's leading search engine company. 2.Baidulaunched a product that has more functions than Google Glasson September 3. 3.Baidu Eyecanscan objects with its small screen. 4.The company’s CEO Robin Li believes thatpeople will get used to searching by text. 5. Baidu has already announced the release of Baidu Eye.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
20. — ________________ —Can you tell me something about your new product?
A. What do you do, sir?
B. what do you want to buy?
C. Can I help you, sir?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
21. —Could you give methe brochure for that machine? — ________________
A. Yes, here you are.
B. No, thanks.
C. Yes, please.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
22. —Perhaps you have heard our products. Would you like to know something more? —_________________
A. Sure. Go ahead.
B. I don’t need anything.
C. I‘ve heard lot about you.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
23. We _________ to deliver the goods within a week.
A. assure
B. guarantee
C. guard
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
24. They built a robot capable of ___________ spoken commands.
A. understand
B. understanding
C. understood
渝粤文库 style="color:red">答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
25. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Roby Mini is just 40 centimeters tall, has a large round screen for a head and has been designed to help senior citizens living alone. Manufactured by robotics company Shanghai PT Info, the brightly colored robot, which costs 5,000 yuan ($790), was launched on Aug 14 to help entertain and monitor elderly people. In Shanghai last year, the number of registered residents at least 60 years old was 4 million. That was nearly 30 percent of the population. By 2018, the figure is projected to rise to 5 million. With many living alone, robots such as Roby Mini can help play a crucial role in caring for the elderly. "It will change the way people interact with digital products," Hong says. Founded in May, Shanghai PT Info had already done the groundwork. In fact, the research team spent three years developing the speech recognition system before the firm was officially launched. With 360-degree wheels hidden under its body, Roby Mini can follow a person through face recognition and strike up a conversation, tell jokes or provide information. The robot also works as a computer terminal, supplying weather information, ordering groceries online and even booking taxis. Roby Mini can be connected to other gadgets as well, such as smart wristbands or magnetic devices on doors. Roby Mini can also connect an elderly owner to a doctor through its high-definition screen.Already Shanghai PT Info is talking to three community hospitals in Shanghai's Minhang district. Since the robot is linked to the Internet, it can support long-distance audio and video calls. Mass production started this month and Shanghai PT Info plans to manufacture 200,000 units this year. But the future is not easy for Shanghai PT Info. Earlier this year, Flyingwings Intelligent Robot Technology (Shanghai) introduced a machine with sensors that will ring an alarm when an elderly person falls down.Tianjin ShangjiuShengyuan Technology Group also developed a robot for seniors in 2014. Owners can turn on the lights and air-conditioning units by pressing buttons on the machine.It can also remind elderly owners to take pills, and inform them of hospital checkups and family birthdays. Roby Mini is the name of. A. a robotics company B. a robot C. a senior citizen living alone 2. Roby Mini is designed to. A. help look after children living alone in senior high school B. help entertain and monitor senior citizens C. change the way people interact with digital products 3. According to this passage, the number of registered residents at least 60 years old will be. A. 4 million next year B. 30 percent of the population C. increase to 5 million by 2018 4. The writer thinks “the future is not easy for Shanghai PT Info” because. A.there are too many elder people in Shanghai B. Roby Mini cannot ring an alarm when an elderly person falls down. C. the company will face tough competition in the marketplace 5. The best title for this passage is. A. How to Use a Robot B. Elder People Increase in Shanghai C. Robot Gives Help to Older People
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
26. — Let me introduce myself, I’m Tom. — ________________.
A. It is my pleasure.
B. pleased to meet you.
C. what a pleasure.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
27. —How about having a drink? —_________________
A. Good idea.
B. Me too.
C. Help yourself.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
28. The scientist spoke confidently, __________ impressed me most.
A. that
B. so that
C. which
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
29. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 If you want your product description appealing and informative, write your article linking features and benefits first. It's often not enough to just list the features of a product as your audience may not always understand them. Use language to convey how any one feature will benefit the buyer and purchasing the item will make the consumer's life easier. Potential buyers want to know what the product will do for them.Second, use clear and decisive language. It's important when writing product descriptions to be concise. Use common language and terms that are easy to . Clearly describe the product without too technical or boring so the reader stays engaged. Last but not the least, include a call-to-action. The best product descriptions always a sale. Be creative and encourage the potential buyer to purchase your product by telling them exactly how to do it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
30. Spaceships are stocked with a variety of___________ foods.
A. instant
B. initial
C. instinct
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
31. The Cheetah robot made by MIT's scientists can jump over hurdles while __________.
A. it running
B. running
C. be ran
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
32. We trust this new product of ours will ____________ to your market.
A. appeal
B. appear
C. appease
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
33. They are trying to make a new product——the world's smallest __________ robot.
A. hammer
B. humane
C. humanoid
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
34. You can turn on the toy robot by__________ this button.
A. pressing
B. press
C. pressed
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
35. The reason why he didn’t come to school was _________ he was ill.
A. because
B. why
C. that
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
36. My assistant will now______________ the machine in action.
A. demobilize
B. domestic
C. demonstrate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
37. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 If you want your product description appealing and informative, write your article linking features and benefits first. It's often not enough to just list the features of a product as your audience may not always understand them. Use language to convey how any one feature will benefit the buyer and purchasing the item will make the consumer's life easier. Potential buyers want to know what the product will do for them.Second, use clear and decisive language. It's important when writing product descriptions to be concise. Use common language and terms that are easy to . Clearly describe the product without too technical or boring so the reader stays engaged. Last but not the least, include a call-to-action. The best product descriptions always a sale. Be creative and encourage the potential buyer to purchase your product by telling them exactly how to do it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
38. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Roby Mini is just 40 centimeters tall, has a large round screen for a head and has been designed to help senior citizens living alone. Manufactured by robotics company Shanghai PT Info, the brightly colored robot, which costs 5,000 yuan ($790), was launched on Aug 14 to help entertain and monitor elderly people. In Shanghai last year, the number of registered residents at least 60 years old was 4 million. 广东开放大学 That was nearly 30 percent of the population. By 2018, the figure is projected to rise to 5 million. With many living alone, robots such as Roby Mini can help play a crucial role in caring for the elderly. "It will change the way people interact with digital products," Hong says. Founded in May, Shanghai PT Info had already done the groundwork. In fact, the research team spent three years developing the speech recognition system before the firm was officially launched. With 360-degree wheels hidden under its body, Roby Mini can follow a person through face recognition and strike up a conversation, tell jokes or provide information. The robot also works as a computer terminal, supplying weather information, ordering groceries online and even booking taxis. Roby Mini can be connected to other gadgets as well, such as smart wristbands or magnetic devices on doors. Roby Mini can also connect an elderly owner to a doctor through its high-definition screen.Already Shanghai PT Info is talking to three community hospitals in Shanghai's Minhang district. Since the robot is linked to the Internet, it can support long-distance audio and video calls. Mass production started this month and Shanghai PT Info plans to manufacture 200,000 units this year. But the future is not easy for Shanghai PT Info. Earlier this year, Flyingwings Intelligent Robot Technology (Shanghai) introduced a machine with sensors that will ring an alarm when an elderly person falls down.Tianjin ShangjiuShengyuan Technology Group also developed a robot for seniors in 2014. Owners can turn on the lights and air-conditioning units by pressing buttons on the machine.It can also remind elderly owners to take pills, and inform them of hospital checkups and family birthdays. Roby Mini is the name of. A. a robotics company B. a robot C. a senior citizen living alone 2. Roby Mini is designed to. A. help look after children living alone in senior high school B. help entertain and monitor senior citizens C. change the way people interact with digital products 3. According to this passage, the number of registered residents at least 60 years old will be. A. 4 million next year B. 30 percent of the population C. increase to 5 million by 2018 4. The writer thinks “the future is not easy for Shanghai PT Info” because. A.there are too many elder people in Shanghai B. Roby Mini cannot ring an alarm when an elderly person falls down. C. the company will face tough competition in the marketplace 5. The best title for this passage is. A. How to Use a Robot B. Elder People Increase in Shanghai C. Robot Gives Help to Older People
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
39. — Would you have cosmetic surgery if it was free? — .
A. No. Good diet and exercise are great alternatives.
B. Yes, I would not have it.
C. No, I would have it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
40. I accepted my nose surgery, the ____ and patient doctor was really helpful during my recovery period.
A. graceful
B. greedy
C. gracious
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
41. Doctor,please let me know ____ you can reconstruct my face.
A. what
B. whether
C. which
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
42. — Do you think cosmetic surgery is more popular with women? — .
A. Yes, women are more popular than men.
B. Yes,absolutely. Because women pay more attention to beauty.
C. No, men are popular than women.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
43. — I have a scar on my face, so I’ve make up my mind to have a plastic surgery. — .
A. Good idea.
B. I’ve no idea.
C. Amazing.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
44. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外资料) I am very happy to share my story about breast enlargement in Thailand. Anyone who is not sure about breast enlargement should read this story first. Firstly, I was amazed at the level of care I received at the Thailand private hospital. It was like being in a luxury hotel. The nursing staffs were also better than those who I have ever met in all my years in America. Not only were they professional, but kinder and more patient than Western nurses. The hospital food was excellent, so I was able to choose from a large and varied Menu. In my private room, there was cable T. V., a fridge, a phone, and impressive views of Bangkok(曼谷). My Translator was able to communicate with me, and the plastic surgeons arranged the whole operation without me lifting a finger. The operation cost me a third of the price of the U. K. With the low cost of the air tickets and a holiday, it worked out at about half UK's price, because the cost in Thailand is so cheap. Combining a plastic surgery with a holiday in an amazing place is an unforgettable experience. From the moment I arrived in Bangkok airport, I felt relaxed and welcomed by the Plastic Surgery & Holiday team, it made me feel that I had friends here already. Where did the author have her breast-enlargement operation? A. In Thailand. B. In America. C. In U. K. 2. Was the author satisfied with the nursing staffs for her? A. No, because they were no better than America nurses. B. Yes, because they were more patient than Western nurses. C. No, because the care was very poor. 3. Which of the following statement is TRUE? A. The author was content with the food in the hospital. B. When the author was in the hospital, she lived in a public room. C. There was cable T. V., a bridge and a phone in the author’s room. 4. What does the underlined phrase lifting a finger mean in paragraph three? A. Doing something with only one finger. B. Helping with something. C. Carrying something. 5. Why did the author think her experience unforgettable? A. Because she had an operation there. B. Because she was satisfied with everything there. C. Because she was satisfied with the service and price there.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
45. — What advice would you give to a friend who wants cosmetic surgery? — .
A. I would advise them not to have that surgery, because they are very well.
B. I would tell them that there are many risks and much cost of that surgery.
C. I have nothing to give to my friends.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
46. What's ____ issue here is the difference between cosmetic and plastic surgery.
A. at
B. on
C. in
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
47. Although plastic surgery is created to improve the looks of a person, there are a certain percentage of____.
A. effect
B. results
C. consequences
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
48. The plastic surgeon may provide several plans for your facial ____
A. reconstructed
B. reconstruction
C. reconstruct
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
49. — Is it better to be physically attractive or intelligent? — .
A. Yes, it is very attractive.
B. No, it is not attractive.
C. For me, be intelligent is better, but that depends on.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
50. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 Henry: Good afternoon! Lucy, I am telling you something urgent. We have found several cases of golden staph infected in our patients. They were caused by your products. Lucy: Are you sure? Our bandages are very safe. . Henry: I know that. But only patients who have used your bandages are infected. Lucy: All of our products were made with the utmost care. . And why didn’t you put the bandages into the sterilizer before you used them? Henry: Lucy, . I’ve already asked the hospital to do a re-examination of your supplies right now. Lucy: Henry, you’re making things difficult. Henry: The safety of our patients is most important, . Lucy: But I have already posted your recent order. They are now on the way. Henry: Sorry, Lucy. As soon as they arrive, . A. May be they were polluted in your hospital. B. so I will stop all orders with your company. C. This is the first time we’ve received a complaint of this nature. D. they will be returned to your factory immediately. E. it’s your job to do that, not ours.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
51. You will get your cosmetic surgery on your nose. Please tell me if you like this medical plan _____.
A. or not
B. do you
C. OK
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
52. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 Passage 1 (教材课文原文) With a teeny waist, exaggerated breasts, icy-blue eyes, 21-year-old Valeria says she is the real natural deal. A real-life Barbie, that is. That’s what she claims anyway, but many people doubt to her claims. Whether she underwent plastic surgery or uses Photoshop remains unclear. On her blog, the model notes that she is the most famous woman on the Russian Internet because of her doll-like appeal. Hundreds of photos on her Facebook page show a wide-eyed, nearly fake-looking Valeria posing in a variety of outfits. The model did not return requests for comment. If Photoshop is not a factor in getting Valeria’s look, she likely underwent a barrage of plastic surgery. The president of American Society of Plastic Surgeons (ASPS)said, plastic surgery should never be used to transform oneself into a favorite celebrity or, in this case, a play toy. He also warns patients to keep in mind that plastic surgery is real surgery with real risks, just as with any operation, so the decision should not be taken lightly. Valeria thinks that she is a real-life Barbie. 2. Valeria used to accept plastic surgery. 3. Valeria writes that she is the most famous woman on the Russian Internet because she posts a lot of pictures on her blog.. 4. The author thinks Valeria neither Photoshops her, nor accepts a series of plastic surgery. 5. The president of ASPS thinks that plastic surgery is of risks.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
53. Cosmetic surgery involves ____ reshaping the body features.
A. in
B. at
C. on
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
54. It is known to all that a lot of South Korean ____ accepted plastic surgery.
A. celebrations
B. celebrates
C. celebrities
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
55. 二、阅读理解:阅读下面的短文,选择合适的内容将短文补充完整。 A. In case of any clarifications B. During the three months’ probation period with our company C. which indicates the cost to company and other benefits D. Congratulations on your continuous success. E. We are happy to inform you that you have been confirmed to the position of sales manager at our company 1th, May 2016 Room 3544 London Street Vancouver, 424495 Dear Mrs. Sue Read, .Your salary has been revised to $1, 000 per month with effect from the confirmation date . , we have reviewed your performance and are pleased with your performance. You have achieved all your targets and finished all your work in time. , please reach the general manager. His telephone number is +86-10-42823957. E-mail: billsales@smithgroup.com. . Regards, Bill Smith
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
56. I was a little scared that it was my first time that I ____ had my cosmetic surgery.
A. /
B. had
C. was
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
57. It is hard for any woman to resist ____ herself more beauty.
A. make
B. made
C. making
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
58. — I have a scar on my face, so I’ve make up my mind to have a plastic surgery. — .
A. Good idea.
B. I’ve no idea.
C. Amazing.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
59. — What advice would you give to a friend who wants cosmetic surgery? — .
A. I would advise them not to have that surgery, because they are very well.
B. I would tell them that there are many risks and much cost of that surgery.
C. I have nothing to give to my friends.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
60. — Do you think cosmetic surgery is more popular with women? — .
A. Yes, women are more popular than men.
B. Yes,absolutely. Because women pay more attention to beauty.
C. No, men are popular than women.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
61. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外资料) I am very happy to share my story about breast enlargement in Thailand. Anyone who is not sure about breast enlargement should read this story first. Firstly, I was amazed at the level of care I received at the Thailand private hospital. It was like being in a luxury hotel. The nursing staffs were also better than those who I have ever met in all my years in America. Not only were they professional, but kinder and more patient than Western nurses. The hospital food was excellent, so I was able to choose from a large and varied Menu. In my private room, there was cable T. V., a fridge, a phone, and impressive views of Bangkok(曼谷). My Translator was able to communicate with me, and the plastic surgeons arranged the whole operation without me lifting a finger. The operation cost me a third of the price of the U. K. With the low cost of the air tickets and a holiday, it worked out at about half UK's price, because the cost in Thailand is so cheap. Combining a plastic surgery with a holiday in an amazing place is an unforgettable experience. From the moment I arrived in Bangkok airport, I felt relaxed and welcomed by the Plastic Surgery & Holiday team, it made me feel that I had friends here already. Where did the author have her breast-enlargement operation? A. In Thailand. B. In America. C. In U. K. 2. Was the author satisfied with the nursing staffs for her? A. No, because they were no better than America nurses. B. Yes, because they were more patient than Western nurses. C. No, because the care was very poor. 3. Which of the following statement is TRUE? A. The author was content with the food in the hospital. B. When the author was in the hospital, she lived in a public room. C. There was cable T. V., a bridge and a phone in the author’s room. 4. What does the underlined phrase lifting a finger mean in paragraph three? A. Doing something with only one finger. B. Helping with something. C. Carrying something. 5. Why did the author think her experience unforgettable? A. Because she had an operation there. B. Because she was satisfied with everything there. C. Because she was satisfied with the service and price there.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
62. — Is it better to be physically attractive or intelligent? — .
A. Yes, it is very attractive.
B. No, it is not attractive.
C. For me, be intelligent is better, but that depends on.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
63. — Would you have cosmetic surgery if it was free? — .
A. No. Good diet and exercise are great alternatives.
B. Yes, I would not have it.
C. No, I would have it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
64. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 Henry: Good afternoon! Lucy, I am telling you something urgent. We have found several cases of golden staph infected in our patients. They were caused by your products. Lucy: Are you sure? Our bandages are very safe. . Henry: I know that. But only patients who have used your bandages are infected. Lucy: All of our products were made with the utmost care. . And why didn’t you put the bandages into the sterilizer before you used them? Henry: Lucy, . I’ve already asked the hospital to do a re-examination of your supplies right now. Lucy: Henry, you’re making things difficult. Henry: The safety of our patients is most important, . Lucy: But I have already posted your recent order. They are now on the way. Henry: Sorry, Lucy. As soon as they arrive, . A. May be they were polluted in your hospital. B. so I will stop all orders with your company. C. This is the first time we’ve received a complaint of this nature. D. they will be returned to your factory immediately. E. it’s your job to do that, not ours.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
65. — What do you want to be? — .
A. I want to have a cup of coffee.
B. I want to be honest.
C. I would study computer science than dancer.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
66. — 3D printing is one of the latest technological innovations. — ____ Maybe its functions are questionable.
A. Really?
B. Exactly.
C. I think so.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
67. —They are testing the 3D printer. Don’t you come and see it? —What?
A. Where is it displayed?
B. It really matters.
C. That’s fine.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
68. She's not very optimistic ____ the development of 3D printing.
A. to
B. about
C. at
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
69. This 3D printer was designed ____ produce snacks.
A. to
B. for
C. with
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
70. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Michael: They are testing the 3D printer. Don’t you come and see it? Lucas: What? Never heard of it. Michael: It is one of the most latest technological innovations. Lucas: Really? . Michael: Come on! You should learn to be open-minded. Lucas: Michael: The 3D printing technology could be used in construction, engineering, biomedicine, and many other fields. It can print anything, a house, a car, even a liver! Lucas: That can’t be true. I will never believe this. Michael: .All these will be absolutely carried out by 3D printers. There’s a company called Natural Machines has introduced a 3D printer for food producing. Lucas: I guess that there are a lot of procedures involved in this process. So this printer must be very big. Michael: . It can print all kinds of dessert and starter. Lucas: Is it expensive? Michael: . A. It is about $.1,000 B. Maybe its functions are questionable C. It is really true. D. What are the main functions of it? E. In fact, it is as big as an oven
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
71. — Do you like that technology exhibition? — Yes, I like it very much. .
A. It finally comes true.
B. It shows me the impressive magic power of 3D printing.
C. It is a good chance.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
72. 3D printing is just at the beginning stage. It is not ____.
A. mature
B. ripe
C. grown
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
73. ____ the new law is used one day, I hope it will not punish people using 3D printers for personal purposes.
A. when
B. why
C. If
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
74. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。 Passage 1 (教材课文原文) "The printer did not always manage to spread the plastic evenly, making some of the ribs of the honeycomb structure of the block uneven," reported ARN (Australian Radio Network) to the surprise of no one who has used a 3D printer. But the architects remain optimistic. The first few printed blocks are meant to be test pieces as they improve the process. It takes about a week to print a 3-meter high block right now. The project's leaders hope to eventually get that down to two hours and finish the first of 12 rooms in a year, and the entire house in less than 3 years. Ultimately, 3D Print Canal House is an architectural research project, one that is very much being conducted in the public eye: you can actually buy tickets to visit the construction site for 2.50 Euros. The top floors will become more ornate, for example, as newer techniques are incorporated. They'll explore the possibilities of 3D printing, like the honeycomb walls or an entire room recycled, redesigned, and built anew. Nobody's going to move into a 3D printed house soon, but, if anyone ever does, something might be learned from this experiment by the canal. According to the passage, the 3D printer can type with plastic evenly. 2. This 3D printer printed some blocks to test its work. 3. The project's leaders will finish the entire house in less than 3 years. 4. 3D Print Canal House is printed to live. 5. The canal house will be decorated more.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
75. — Do you prefer a portable or a clumsy 3D printer? — .
A. No, a portable 3D printer is more useful.
B. Yes, I would not have a clumsy one.
C. I prefer a portable one to a clumsy one.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
76. Touch- ____ 3D maps help the blind too much.
A. responsive
B. speaking
C. listening
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
77. 3D printers have spread from labs to industrial factories, ____ they are being cheaper and cheaper.
A. so
B. and
C. yet
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
78. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外资料) In the grass, a baby duck was hatched (孵化) out in a college biology lab with a backward left foot. At the time, it probably wouldn’t have survived, if Mike Gary didn’t recommend a proper operation to cut off that bad foot. Months after the healing process, engineers at Novacopy Company produced a 3D printed model that would be used to create a prosthetic (修复的) foot for the duck. Considering that ABS plastics were not flexible enough for this type of exercise, the Novacopy company made a three-dimensionally modeled foot made of silicone, with the hope to create a permanent prosthesis(假肢) for the duck. It took just 13 hours to produce. This 3D prosthesis demonstrated the 3D technologies can be used not only for human application, but also in foreign subjects such as animals and other medical treatments. Where was the baby duck hatched out? A. In a college biology lab. B. In a back yard. C. In Noacopy Company. 2. What was wrong with the baby duck? A. It didn’t survived. B. It was born with a backward left foot. C. Mike Gary cut off that bad foot. 3. Could ABS plastics be used to produce a 3D printed model that would be used to create a prosthetic foot for the duck? A. No, because ABS plastics were not flexible enough. B. Yes, but it could only be produced by Novacopy Company. C. Yes, because it was made of silicone. 4. How long did it take to create a permanent prosthesis for the duck? A. 10 hours. B. 13 hours. C. 30 hours. 5. What did the last sentence of this passage indicate? A. 3D technologies can be used only for human application. B. 3D technologies can be used only for foreigners. C. 3D technologies can be used to human, animals and other medical treatments.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
79. Flowers grow well in a warm climate. Similarly, technology ____ in a harmonious society.
A. is flourishing
B. will flourish
C. flourishes
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
80. Someone invented the 3D printer many years ago, ____ I don’t remember who.
A. so
B. but
C. only
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
81. There are ____ calls for lawmakers to consider copyright laws.
A. increase
B. increasing
C. increased
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
82. She’s been interested in computer science ____ she was eight.
A. before
B. since
C. ago
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
83. —They are testing the 3D printer. Don’t you come and see it? —What?
A. Where is it displayed?
B. It really matters.
C. That’s fine.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
84. — Do you prefer a portable or a clumsy 3D printer? 渝粤教育 — .
A. No, a portable 3D printer is more useful.
B. Yes, I would not have a clumsy one.
C. I prefer a portable one to a clumsy one.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
85. She's not very optimistic ____ the development of 3D printing.
A. to
B. about
C. at
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
86. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外资料) In the grass, a baby duck was hatched (孵化) out in a college biology lab with a backward left foot. At the time, it probably wouldn’t have survived, if Mike Gary didn’t recommend a proper operation to cut off that bad foot. Months after the healing process, engineers at Novacopy Company produced a 3D printed model that would be used to create a prosthetic (修复的) foot for the duck. Considering that ABS plastics were not flexible enough for this type of exercise, the Novacopy company made a three-dimensionally modeled foot made of silicone, with the hope to create a permanent prosthesis(假肢) for the duck. It took just 13 hours to produce. This 3D prosthesis demonstrated the 3D technologies can be used not only for human application, but also in foreign subjects such as animals and other medical treatments. Where was the baby duck hatched out? A. In a college biology lab. B. In a back yard. C. In Noacopy Company. 2. What was wrong with the baby duck? A. It didn’t survived. B. It was born with a backward left foot. C. Mike Gary cut off that bad foot. 3. Could ABS plastics be used to produce a 3D printed model that would be used to create a prosthetic foot for the duck? A. No, because ABS plastics were not flexible enough. B. Yes, but it could only be produced by Novacopy Company. C. Yes, because it was made of silicone. 4. How long did it take to create a permanent prosthesis for the duck? A. 10 hours. B. 13 hours. C. 30 hours. 5. What did the last sentence of this passage indicate? A. 3D technologies can be used only for human application. B. 3D technologies can be used only for foreigners. C. 3D technologies can be used to human, animals and other medical treatments.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
87. — Do you like that technology exhibition? — Yes, I like it very much. .
A. It finally comes true.
B. It shows me the impressive magic power of 3D printing.
C. It is a good chance.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
88. — What do you want to be? — .
A. I want to have a cup of coffee.
B. I want to be honest.
C. I would study computer science than dancer.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
89. ____ the new law is used one day, I hope it will not punish people using 3D printers for personal purposes.
A. when
B. why
C. If
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
90. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Michael: They are testing the 3D printer. Don’t you come and see it? Lucas: What? Never heard of it. Michael: It is one of the most latest technological innovations. Lucas: Really? . Michael: Come on! You should learn to be open-minded. Lucas: Michael: The 3D printing technology could be used in construction, engineering, biomedicine, and many other fields. It can print anything, a house, a car, even a liver! Lucas: That can’t be true. I will never believe this. Michael: .All these will be absolutely carried out by 3D printers. There’s a company called Natural Machines has introduced a 3D printer for food producing. Lucas: I guess that there are a lot of procedures involved in this process. So this printer must be very big. Michael: . It can print all kinds of dessert and starter. Lucas: Is it expensive? Michael: . A. It is about $.1,000 B. Maybe its functions are questionable C. It is really true. D. What are the main functions of it? E. In fact, it is as big as an oven
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
91. Flowers grow well in a warm climate. Similarly, technology ____ in a harmonious society.
A. is flourishing
B. will flourish
C. flourishes
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
92. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。 Passage 1 (教材课文原文) "The printer did not always manage to spread the plastic evenly, making some of the ribs of the honeycomb structure of the block uneven," reported ARN (Australian Radio Network) to the surprise of no one who has used a 3D printer. But the architects remain optimistic. The first few printed blocks are meant to be test pieces as they improve the process. It takes about a week to print a 3-meter high block right now. The project's leaders hope to eventually get that down to two hours and finish the first of 12 rooms in a year, and the entire house in less than 3 years. Ultimately, 3D Print Canal House is an architectural research project, one that is very much being conducted in the public eye: you can actually buy tickets to visit the construction site for 2.50 Euros. The top floors will become more ornate, for example, as newer techniques are incorporated. They'll explore the possibilities of 3D printing, like the honeycomb walls or an entire room recycled, redesigned, and built anew. Nobody's going to move into a 3D printed house soon, but, if anyone ever does, something might be learned from this experiment by the canal. According to the passage, the 3D printer can type with plastic evenly. 2. This 3D printer printed some blocks to test its work. 3. The project's leaders will finish the entire house in less than 3 years. 4. 3D Print Canal House is printed to live. 5. The canal house will be decorated more.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
93. —Oh, by the way, how was your report of the new batteries coming along? —___________________________.
A. It's going pretty well
B. Just go ahead
C. Well, I'm afraid so
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
94. —What errands did you have to do today? —___________________________.
A. I’m in no hurry
B. Done one, and another one to do.
C. You can’t be serious
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
95. —You know a good schedule brings efficiency to the work. —___________________________.
A. Not at all. I enjoyed it.
B. I see your point.
C. I think it's a bad idea.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
96. He is still a ______ in handling such things.
A. green hand
B. visitor
C. adult
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
97. Combining carbon and super-capacitors _______ a perfect marriage.
A. seems like
B. see like
C. really like
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
98. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Climate change has caused a rise in sea levels. This has increased salt in fresh water used on coastal farms. As a result farmers are increasingly to use fields close to the sea. Scientists call this process “salinization” which means a mixture of salt and water. Salinization is reducing the world’s irrigated lands 1 to 2 percent every year. But a farmer in the Netherlands is now using a mixture of sea and fresh water to grow healthy and tasty vegetables. Marc Van started with an . “We put in a lot of plants in the fields and then we put in, put them in fresh water and in sea water and all the varieties between it, and then we see which variety is surviving and which variety is .”
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
99. —Good morning, Jeff. Would you mind going to get me a cup of coffee at the Starbucks? —___________________________
A. Thank you for reminding me.
B. No problem! You want the usual?
C. You must be joking.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
100. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Jeff: Morning, Roger. Roger: Good morning, Jeff. Would you mind going to get me a cup of coffeeat the Starbucks across the street? I know you just got here, but I would really appreciate it. Jeff: Roger: Yes. Impressed that you remember! Jeff:Your flavour I never forget. Jeff leaves to go get a coffee, and then comes back with it. Jeff: Here you go, Roger. Roger: Thanks. Oh, Jeff, with the opening speech I'm giving next week at our company. Jeff: Well, it's pretty busythis morning, but I'll have some time between five and six p.m. Would that be okay? Roger: I'm going to talk about the new energy storage material, and I think you have an excellent grasp of the subject. Jeff: Thank you. Roger: Oh, by the way, ? Jeff: It's going pretty well. Roger: I'd like to see it sometime. Do you think you could get it on my desk by 4 p.m. today? Jeff: No problem. I'll get it to you. Roger: Great. Have a good one, Jeff. Jeff: You too. A. how was your report of the new batteries coming along? B. I'd appreciateit if you could help me C. No problem! You want the usual? D. It's good to see you. E. Yes, that would be great.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
101. —Jeff, I'd appreciate it if you could help me with the opening speech I'm giving next week. —___________________________, but I'll have some time between five and six p.m.
A. Don’t mention it
B. Yes, it’s so quiet as we expected
C. Well, it's pretty busy this morning
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
102. It ______me that I had a choice.
A. bit
B. pick
C. hit
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
103. It is _______ an interesting story that I want to read it again.
A. so
B. such
C. many
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
104. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外选材) When computer servers operate a complex program, they can get very hot. Cooling the servers can be costly. So researchers asked what would happen if the heat created by the servers could be captured and used? Data centers of large Internet companies such as Google and Microsoft have thousands of computer servers. As these servers process information, they create large amounts of heat, so they need huge cooling systems. These systems send the heat into the air. The Dutch company Nerdalize thinks paying for electricity to operate the servers and then paying again to cool them is a waste of energy. So it developed a device called the e-Radiator. It is a computer server that also works as a heating source. Boaz Leupe is the chief executive officer of Nerdalize. He says the e-Radiator saves money because companies don't have to pay to cool their servers. "The kilowatt(千瓦)hour you are using is used twice -- once to heat the home and once to compute the client's task without the cooling overhead." He says five homeowners in the Netherlands are testing the heating device in their homes. "We reimburse the electricity the server uses, and that we can do because of the computer clients on the other side, and, in that way, homeowners actually get heating for free, and computer users don't have to pay for the overhead of the data center." Jan Visser is one of the participants in the year-long experiment. He says the amount of heat produced by the e-Radiator depends on the work being done by the computer server. He says it cannot be used as the primary source of heat. But he is ready to try it. He says if it provides enough warmth, he will be able to use his home's heating system less, which will save him money. Nerdalize says e-Radiators create heat temperatures of up to 55℃. It says the devices could save users up to $440 in heating costs a year. Why did researchers ask what would happen if the heat created by the servers could be captured and used? A. Because computers can get ver 渝粤题库 y hot. B. Computer servers is a complex program. C. Cooling computer servers costs a lot of money. 2.The computer servers in large Internet companies such as Google and Microsoft can . A. create large amounts of information B. create large quantity of heat C. manage the huge cooling systems 3. Nerdalize developed the e-Radiator because . A. e-Radiator cost less energy B. e-Radiator can cool the servers for free C. e-Radiator can create cold air for free 4.According to Jan Visser, the amount of heat produced by the e-Radiator . A. depends on the work being processed by PC B. cannot be used as the home's heating system C. cannot be used as the main source of heat 5.The best title for this passage is A. The New Way to Heat Homes B. The New Way to Cool Homes C. Hot Computers Could Be Used for Free
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
105. This is a highly ______ new heating system.
A. efficiency
B. efficient
C. efficiently
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
106. The box is hold these things.
A. too small not to
B. too small to
C. so small to
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
107. ______ thinking is the heart of the artistic design.
A. Creative
B. Strict
C. Hateful
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
108. The current death rate is reduced _______ 10% compared with that of the year of 1980.
A. to
B. form
C. by
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
109. He would much ______ it if you could do him the favor.
A. award
B. apply
C. appreciate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
110. It is the ability to do the job ______ matters not where you come from or what you are.
A. one
B. that
C. what
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
111. —Oh, by the way, how was your report of the new batteries coming along? —___________________________.
A. It's going pretty well
B. Just go ahead
C. Well, I'm afraid so
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
112. —Good morning, Jeff. Would you mind going to get me a cup of coffee at the Starbucks? —___________________________
A. Thank you for reminding me.
B. No problem! You want the usual?
C. You must be joking.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
113. This is a highly ______ new heating system.
A. efficiency
B. efficient
C. efficiently
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
114. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外选材) When computer servers operate a complex program, they can get very hot. Cooling the servers can be costly. So researchers asked what would happen if the heat created by the servers could be captured and used? Data centers of large Internet companies such as Google and Microsoft have thousands of computer servers. As these servers process information, they create large amounts of heat, so they need huge cooling systems. These systems send the heat into the air. The Dutch company Nerdalize thinks paying for electricity to operate the servers and then paying again to cool them is a waste of energy. So it developed a device called the e-Radiator. It is a computer server that also works as a heating source. Boaz Leupe is the chief executive officer of Nerdalize. He says the e-Radiator saves money because companies don't have to pay to cool their servers. "The kilowatt(千瓦)hour you are using is used twice -- once to heat the home and once to compute the client's task without the cooling overhead." He says five homeowners in the Netherlands are testing the heating device in their homes. "We reimburse the electricity the server uses, and that we can do because of the computer clients on the other side, and, in that way, homeowners actually get heating for free, and computer users don't have to pay for the overhead of the data center." Jan Visser is one of the participants in the year-long experiment. He says the amount of heat produced by the e-Radiator depends on the work being done by the computer server. He says it cannot be used as the primary source of heat. But he is ready to try it. He says if it provides enough warmth, he will be able to use his home's heating system less, which will save him money. Nerdalize says e-Radiators create heat temperatures of up to 55℃. It says the devices could save users up to $440 in heating costs a year. Why did researchers ask what would happen if the heat created by the servers could be captured and used? A. Because computers can get very hot. B. Computer servers is a complex program. C. Cooling computer servers costs a lot of money. 2.The computer servers in large Internet companies such as Google and Microsoft can . A. create large amounts of information B. create large quantity of heat C. manage the huge cooling systems 3. Nerdalize developed the e-Radiator because . A. e-Radiator cost less energy B. e-Radiator can cool the servers for free C. e-Radiator can create cold air for free 4.According to Jan Visser, the amount of heat produced by the e-Radiator . A. depends on the work being processed by PC B. cannot be used as the home's heating system C. cannot be used as the main source of heat 5.The best title for this passage is A. The New Way to Heat Homes B. The New Way to Cool Homes C. Hot Computers Could Be Used for Free
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
115. —You know a good schedule brings efficiency to the work. —___________________________.
A. Not at all. I enjoyed it.
B. I see your point.
C. I think it's a bad idea.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
116. He would much ______ it if you could do him the favor.
A. award
B. apply
C. appreciate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
117. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Climate change has caused a rise in sea levels. This has increased salt in fresh water used on coastal farms. As a result farmers are increasingly to use fields close to the sea. Scientists call this process “salinization” which means a mixture of salt and water. Salinization is reducing the world’s irrigated lands 1 to 2 percent every year. But a farmer in the Netherlands is now using a mixture of sea and fresh water to grow healthy and tasty vegetables. Marc Van started with an . “We put in a lot of plants in the fields and then we put in, put them in fresh water and in sea water and all the varieties between it, and then we see which variety is surviving and which variety is .”
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
118. —What are you going to do this weekend? 一_________________________. If time permits, I may go to Shanghai with my friends.
A. It depends
B. It doesn't matter
C. Forget it
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
119. —OK, I'll fix your computer right now. —Oh, take your time, _________________________.
A. I can't stand it
B. I'm in no hurry
C. That's a great idea
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
120. —I get at least half an hour of exercise almost every day. — Oh great! _________________________.
A. Same to you
B. Cheer up
C. Keep it up
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
121. No one had enough foresight to ______ the winner.
A. predict
B. prevent
C. precise
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
122. She is ______ tall as you are.
A. not
B. so
C. as
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
123. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Something else that could be coming soon to a vehicle near you. More technology. The kind that could help your car talk to others around it. some proposed cars of the futures it would not actually do the driving for you. But it could warn you about what other drivers are doing. The U.S. government may require this feature in the future, but it would the cost of the car. It's the vehicle of the future, cars that talk to the driver and each other. The U.S. government wants it on the road soon, technology that would warn drivers of danger coming from any direction. It's called vehicle to vehicle technology. Cars would send wireless message to each other about 300-yard. Communicating information like speed, direction and GPS position ten times per second.When cars share this information, they can all the vehicles around them, which means they are able to identify possible crashes.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
124. — I'm leaving for Shanghai tomorrow. —_________________________
A. Bring me a present.
B. Have a pleasant trip!
C. Let's go out for a drink.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
125. Some experts think reading is the fundamental skill upon ______ school education depends.
A. it
B. whose
C. which
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
126. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 课外选材 Wide World of Robots Engineers who build and program robots have fascinating jobs. These researchers tinker (修补) with machines in the lab and write computer software to control these devi 成人学历 ces. "They're the best toys out there," says Howle Choset at Carnegie Mellon University in Pittsburgh. Choset is a roboticist, a person who designs, builds or programs robots. When Choset was a kid, he was interested in anything that moved--cars, trains, animals. He put motors on Tinkertoy cars to make them move. Later, in high school, he built mobile robots similar to small cars. Hoping to continue working on robots, he studied computer science in college. But when he got to graduate school at the Califomia Institute of Technology in Pasadena, Choset's labmates were working on something even cooler than remotely controlled cars: robotic snakes. Some robots can move only forward, backward, left and right. But snakes can twist (扭曲 ) in many directions and travel over a lot of different types of terrain (地形) . "Snakes are far more interesting than the cars," Choset concluded. After he started working at Carnegie Mellon, Choset and his colleagues there bagan developing their own snake robots. Choset's team programmed robots to perform the same movements as real snakes, such as sliding and inching f 国家开放大学 orward. The robots also moved in ways that snakes usually don't, such as rolling. Choset's snake robots could crawl (爬行) through the grass, swim in a pond and even climb a flagpole. But Choset wondered if his snakes might be useful for medicine as well. For some heart surgeries, the doctor has to open a patient's chest, cutting through the breastbone. Recovering from these surgeries can be very painful. What if the doctor could perform the operation by instead making a small hole in the body and sending in a thin robotic snake? Choset teamed up with Marco Zenati, a heart surgeon now at Harvard Medical School, to investigate the idea. Zenati practiced using the robot on a plastic model of the chest and they tested the robot in pigs. A company called Medrobotics in Boston is now adapting the technology to surgeries on people. Even after 15 years of working with his team's creations, "I still don't get bored of watching the motion of my robots," Choset says. Choset began to build robots in high school. 2. Snake robots could move in only four directions. 3. Choset didn't begin developing his own snake robots until he started working at Carnegie Mellon. 4. Zenati tested the robot on people after using it in pigs. 5. The robotic technology for surgeries on people has brought a handsome profit to Medrobotics.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
127. If you have any ______ news of my husband, please let me know.
A. definite
B. definitely
C. define
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
128. I couldn't stand London! Bloody ______ place.
A. splendid
B. awesome
C. awful
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
129. Tom asked me to go to play football and ______.
A. so did I
B. so I did
C. so do I
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
130. —This apple pie is too sweet, don't you think so? —_________________________. I think it's just right, actually.
A. Not really
B. I hope so
C. Sounds good
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
131. He ______ his baggage among hundreds of others.
A. aware
B. identified
C. conscious of
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
132. Tom can speak French. ______.
A. Nor can Jack
B. So can Jack
C. So Jack can
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
133. Success can breed success, if you ______ it.
A. take care of
B. take charge of
C. take advantage of
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
134. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Marry: What do you plan to do for your holiday? Jeff: Come on, it went up in smoke. Marry: Wow,you are going for a business trip next week? Where? Jeff: Xiamen. Marry: Jeff: By train. You know our boss is afraid to take a plane because of high anxiety. Marry: Actually, it's not so awful to take a plane if you don't look out the window. Jeff: Good idea! Marry: Well, Xiamen is a perfect place to be on holiday, you know. Jeff: I know. But a business trip is tiring to me. Marry: Oh, take it easy. I like taking occasional business trip for a change of pace. Jeff: I hope so. Marry: I think you should take advantage of this good opportunity to go on a business trip with our boss and gain the boss's favor. Jeff: . I think it makes sense. Marry: You know, I've dreamed a thousand times that I could lie down on the beach of Xiamen to relax myself. Jeff: So have I. But it's not always nice and sunny there, sometimes cloudy and rainy. Marry: Come on, I don't think it will spoil your trip. Jeff: Thanks a lot. A. By plane or by train? B. Maybe it's not so bad as you imagined. C. I have to go on a business trip with my boss. D. Anyhow, I hope you'll have a nice trip. E. Hey, that sounds like a really good idea.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
135. ______no modern telecommunications, we would have to wait for weeks to get news from around the world.
A. Were there
B. If there are
C. If there have been
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
136. —What are you going to do this weekend? 一_________________________. If time permits, I may go to Shanghai with my friends.
A. It depends
B. It doesn't matter
C. Forget it
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
137. —This apple pie is too sweet, don't you think so? —_________________________. I think it's just right, actually.
A. Not really
B. I hope so
C. Sounds good
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
138. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 课外选材 Wide World of Robots Engineers who build and program robots have fascinating jobs. These researchers tinker (修补) with machines in the lab and write computer software to control these devices. "They're the best toys out there," says Howle Choset at Carnegie Mellon University in Pittsburgh. Choset is a roboticist, a person who designs, builds or programs robots. When Choset was a kid, he was interested in anything that moved--cars, trains, animals. He put motors on Tinkertoy cars to make them move. Later, in high school, he built mobile robots similar to small cars. Hoping to continue working on robots, he studied computer science in college. But when he got to graduate school at the Califomia Institute of Technology in Pasadena, Choset's labmates were working on something even cooler than remotely controlled cars: robotic snakes. Some robots can move only forward, backward, left and right. But snakes can twist (扭曲 ) in many directions and travel over a lot of different types of terrain (地形) . "Snakes are far more interesting than the cars," Choset concluded. After he started working at Carnegie Mellon, Choset and his colleagues there bagan developing their own snake robots. Choset's team programmed robots to perform the same movements as real snakes, such as sliding and inching forward. The robots also moved in ways that snakes usually don't, such as rolling. Choset's snake robots could crawl (爬行) through the grass, swim in a pond and even climb a flagpole. But Choset wondered if his snakes might be useful for medicine as well. For some heart surgeries, the doctor has to open a patient's chest, cutting through the breastbone. Recovering from these surgeries can be very painful. What if the doctor could perform the operation by instead making a small hole in the body and sending in a thin robotic snake? Choset teamed up with Marco Zenati, a heart surgeon now at Harvard Medical School, to investigate the idea. Zenati practiced using the robot on a plastic model of the chest and they tested the robot in pigs. A company called Medrobotics in Boston is now adapting the technology to surgeries on people. Even after 15 years of working with his team's creations, "I still don't get bored of watching the motion of my robots," Choset says. Choset began to build robots in high school. 2. Snake robots could move in only four directions. 3. Choset didn't begin developing his own snake robots until he started working at Carnegie Mellon. 4. Zenati tested the robot on people after using it in pigs. 5. The robotic technology for surgeries on people has brought a handsome profit to Medrobotics.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
139. —OK, I'll fix your computer right now. —Oh, take your time, _________________________.
A. I can't stand it
B. I'm in no hurry
C. That's a great idea
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
140. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 Something else that could be coming soon to a vehicle near you. More technology. The kind that could help your car talk to others around it. some proposed cars of the futures it would not actually do the driving for you. But it could warn you about what other drivers are doing. The U.S. government may require this feature in the future, but it would the cost of the car. It's the vehicle of the future, cars that talk to the driver and each other. The U.S. government wants it on the road soon, technology that would warn drivers of danger coming from any direction. It's called vehicle to vehicle technology. Cars would send wireless message to each other about 300-yard. Communicating information like speed, direction and GPS position ten times per second.When cars share this information, they can all the vehicles around them, which means they are able to identify possible crashes.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
141. —I get at least half an hour of exercise almost every day. — Oh great! _________________________.
A. Same to you
B. Cheer up
C. Keep it up
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
142. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Marry: What do you plan to do for your holiday? Jeff: Come on, it went up in smoke. Marry: Wow,you are going for a business trip next week? Where? Jeff: Xiamen. Marry: Jeff: By train. You know our boss is afraid to take a plane because of high anxiety. Marry: Actually, it's not so awful to take a plane if you don't look out the window. Jeff: Good idea! Marry: Well, Xiamen is a perfect place to be on holiday, you know. Jeff: I know. But a business trip is tiring to me. Marry: Oh, take it easy. I like taking occasional business trip for a change of pace. Jeff: I hope so. Marry: I think you should take advantage of this good opportunity to go on a business trip with our boss and gain the boss's favor. Jeff: . I think it makes sense. Marry: You know, I've dreamed a thousand times that I could lie down on the beach of Xiamen to relax myself. Jeff: So have I. But it's not always nice and sunny there, sometimes cloudy and rainy. Marry: Come on, I don't think it will spoil your trip. Jeff: Thanks a lot. A. By plane or by train? B. Maybe it's not so bad as you imagined. C. I have to go on a business trip with my boss. D. Anyhow, I hope you'll have a nice trip. E. Hey, that sounds like a really good idea.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
143. — Do you eat porridge every day? — .
A. Porridge is my favorite
B. No, sometimes I’d have a cup of soybean milk, a boiled egg and a steamed bun for my breakfast
C. I seldom eat fast food because it’s rich in fat
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
144. — What is U.S’s experience in food safety management? — .
A. S. do better in this point
B. They are improving the legal system all the time and very strict in law enforcement
C. Some illegal traders care about nothing but making money
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
145. — So how can we buy safe food? — .
A. The higher the price, the safer the food
B. We can plant vegetables and fruits by ourselves
C. When we choose food, we must remember to check its tag, confirming whether the basic information is marked on it
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
146. Modern Meadow is a startup that engineers tissues to create lab-grown _____ meat.
A. edible
B. editable
C. edify
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
147. They should never try to pursue profit health and life of people.
A. in terms of
B. at sight of
C. at the expense of
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
148. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (教材课文原文) 2050, the world's population to rise to 9 billion from just over 7 billion currently. Proponents of genetically modified foods say they are safe and can boost harvests in bad conditions by protecting against pests, weeds and drought. This, they argue, will be essential to meeting the needs of a booming population in decades to come and avoiding starvation. Doug Gurian-Sherman, senior scientist for the food and environment program at the Union of Concerned Scientists, an advocacy group, said genetic engineering for insect resistance has provided only a modest increase in yields since the 1990s and drought-resistant strains have only reduced losses from drought.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
149. — I think the other reason can be identified from the industrialization of food production. — . Some illegal traders care about nothing but making money.
A. That bothers me too
B. I sincerely hope that the whole society pay much more attention to food safety
C. Yes, you bet
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
150. Animal farming about half of all human-caused greenhouse gases.
A. count for
B. accounts for
C. count on
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
151. The problem is uneven distribution, 870 million suffering from hunger.
A. left
B. to leave
C. leaving
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
152. — What would you like to have for breakfast? — . Would you like to have a taste?
A. Twisted cruller, I bought it this morning
B. I already had my breakfast
C. Breakfast is the most important meal of the day
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
153. You can have eggs or hard-boiled.
A. frying
B. fried
C. have fried
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
154. This, they argue, will be essential to the needs of a booming population in decades to come and avoiding starvation.
A. meet
B. meeting
C. met
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
155. people are no longer worried about whether their food is safe or not they enjoy a better life.
A. Only if……can
B. If only ……can
C. What if……can
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
156. Some illegal traders care about nothing but .
A. to make money
B. making money
C. made money
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
157. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (课外选材) According to experts, the advantage of modified food is that it helps in preventing the occurrence of allergies and also has a long shelf life. However, a major portion of the population is against the consumption of genetically modified food and is concerned about its disadvantages. If you are also confused about the consumption of genetically modified food, read through the pros and cons given below and decide for yourself. Advantages of Genetically Modified Foods ●One of the most prominent advantages of genetically modified food is that it helps in controlling the occurrence of certain diseases. Certain foods cause allergy to people. Their genetic modification alters the DNA system of these foods, thereby making them non-allergic. ●Another major advantage of such type of foods is that they grow faster than their traditionally grown counterparts. As a result, there is greater productivity and more food. ●A person need not bother about any additional costs, such as buying chemicals and pesticides, when it comes to genetically engineered food. The food is naturally pest-resistant. ●Farming these foods can be a great way to fight world hunger. Since these crops grow faster or more effectively, increased production would help countries wherein crops may not normally prosper because of less than desirable environmental conditions. ●The increased shelf life of these food products helps in reducing the quantity of rotten food. Disadvantages of Genetically Modified Foods ●The biggest disadvantage of genetically modified food is that they have harmful effects on the human body. The consumption of these genetically engineered foods can lead to development of diseases that are immune to antibiotics. ●Chances of developing cancer are high in people who regularly consume engineered food. ●Since it is an unnatural way of producing foods, there is an increased health hazard such as allergens, transfer of antibiotic resistance markers and unknown effects. ●Since the production of engineered food involves infusing animal genes in the crops and tampering with nature, it might not be good for consumption in the long run. How does genetically modified food control the occurrence of certain diseases? A. By cross-pollinating. B. By conventional crossbreeding. C. By altering the DNA system of these foods. 2. Do farmers need to buy any chemicals and pesticides if they plant genetically modified food? A. Yes, they need to. Because the food is not resist to pests. B. No, they don’t need to. Because the food is naturally pest-resistant. C. No, they don’t need to. Because the chemicals and pesticides are provided by the government. 3. Which statement is not the advantage of genetically modified food? A. It may have harmful effects on human body. B. Genetically modified food grows faster than their traditionally grown counterparts. C. Farming genetically modified food can help fight world hunger. 4. What would happen to a person if he regularly consume genetically modified food? A. He would get cold. B. He would lose some weight. C. He would have cancer. 5. Which title is the best for this passage? A. Can genetically modified foods combat world hunger? B. Genetically modified mood: our answer is no C. Genetically modified foods: pros and cons
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
158. I am really by fresh ingredients, intricate cooking and diverse traditions of Chinese food.
A. fascinated
B. fabricate
C. fancy
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
159. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 教材课文原文 The Company Leading the Future of Farming Here's a crazy idea: Combine bioprinting and tissue engineering to "print" animal products and tackle some of the planet's biggest problems. Animal farming, after all, accounts for about half of all human-caused greenhouse gases, taking place on one-third of the available, non-frozen land on Earth. All to feed people's appetites for 300 million tons of meat a year. Modern Meadow is a Missouri-based startup that engineers tissues to create lab-grown edible meat, in a process that eliminates many of the negative environment effects associated with traditional livestock practices. The company claims that by carefully layering mixtures of cells of different types in a specific structure, in-vitro meat production becomes feasible. It’s set a short-term goal of printing a sliver of meat around two centimeters by one centimeter, and less than half a millimeter thick, which is edible. The company explains in a submission to the United States Department of Agriculture: “The technology has several advantages in comparison to earlier attempts to engineer meat in vitro. The bio-ink particles can be reproducibly prepared with mixtures of cells of different type. Printing ensures consistent shape, while post-printing structure formation and maturation in the bioreactor facilitates conditioning.” However, it admits that the road ahead is strewn with difficulties. “The consumer acceptance of such products may not be without challenges. We expect it will first appeal to culinary early-adopter consumers and the segment of the vegetarian community that rejects meat for ethical reasons. With reduction in price, it can reach the masses with religious restrictions on meat consumption (people restricted to Hindu, Kosher, Halal diets) and finally populations with limited access to safe meat production.” Whatever the final outcome, lab-grown edible meat is no longer in the realm of science fiction. It is coming. Animal farming is responsible for the occurrence of greenhouse gases. 2. Modern Meadow is a newly-started business which aims to make profits by producing lab-grown edible meat. 3. The method Modern Meadow adopted to produce in-virto meat is by layering mixtures of cells of different types in a specific structure. 4. There is no meat engineered outside living bodies before. 5. This lab-grown meat has already widely received by the masses.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
160. The technology has several advantages earlier attempts to engineer meat in vitro .
A. in comparison of
B. in comparison to
C. compare with
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
161. — So how can we buy safe food? — .
A. The higher the price, the safer the food
B. We can plant vegetables and fruits by ourselves
C. When we choose food, we must remember to check its tag, confirming whether the basic information is marked on it
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
162. — What would you like to have for breakfast? — . Would you like to have a taste?
A. Twisted cruller, I bought it this morning
B. I already had my breakfast
C. Breakfast is the most important meal of the day
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
163. — I think the other reason can be identified from the industrialization of food production. — . Some illegal traders care about nothing but making money.
A. That bothers me too
B. I sincerely hope that the whole society pay much more attention to food safety
C. Yes, you bet
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
164. I am really by fresh ingredients, intricate cooking and diverse traditions of Chinese food.
A. fascinated
B. fabricate
C. fancy
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
165. Some illegal traders care about nothing but .
A. to make money
B. making money
C. made money
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
166. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。 教材课文原文 The Company Leading the Future of Farming Here's a crazy idea: Combine bioprinting and tissue engineering to "print" animal products and tackle some of the planet's biggest problems. Animal farming, after all, accounts for about half of all human-caused greenhouse gases, taking place on one-third of the available, non-frozen land on Earth. All to feed people's appetites for 300 million tons of meat a year. Modern Meadow is a Missouri-based startup that engineers tissues to create lab-grown edible meat, in a process that eliminates many of the negative environment effects associated with traditional livestock practices. The company claims that by carefully layering mixtures of cells of different types in a specific structure, in-vitro meat production becomes feasible. It’s set a short-term goal of printing a sliver of meat around two centimeters by one centimeter, and less than half a millimeter thick, which is edible. The company explains in a submission to the United States Department of Agriculture: “The technology has several advantages in comparison to earlier attempts to engineer meat in vitro. The bio-ink particles can be reproducibly prepared with mixtures of cells of different type. Printing ensures consistent shape, while post-printing structure formation and maturation in the bioreactor facilitates conditioning.” However, it admits that the road ahead is strewn with difficulties. “The consumer acceptance of such products may not be without challenges. We expect it will first appeal to culinary early-adopter consumers and the segment of the vegetarian community that rejects meat for ethical reasons. With reduction in price, it can reach the masses with religious restrictions on meat consumption (people restricted to Hindu, Kosher, Halal diets) and finally populations with limited access to safe meat production.” Whatever the final outcome, lab-grown edible meat is no longer in the realm of science fiction. It is coming. Animal farming is responsible for the occurrence of greenhouse gases. 2. Modern Meadow is a newly-started business which aims to make profits by producing lab-grown edible meat. 3. The method Modern Meadow adopted to produce in-virto meat is by layering mixtures of cells of different types in a specific structure. 4. There is no meat engineered outside living bodies before. 5. This lab-grown meat has already widely received by the masses.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
167. — Do you eat porridge every day? — .
A. Porridge is my favorite
B. No, sometimes I’d have a cup of soybean milk, a boiled egg and a steamed bun for my breakfast
C. I seldom eat fast food because it’s rich in fat
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
168. This, they argue, will be essential to the needs of a booming population in decades to come and avoiding starvation.
A. meet
B. meeting
C. met
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
169. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (教材课文原文) 2050, the world's population to rise to 9 billion from just over 7 billion currently. Proponents of genetically modified foods say they are safe and can boost harvests in bad conditions by protecting against pests, weeds and drought. This, they argue, will be essential to meeting the needs of a booming population in decades to come and avoiding starvation. Doug Gurian-Sherman, senior scientist for the food and environment program at the Union of Concerned Scientists, an advocacy group, said genetic engineering for insect resistance has provided only a modest increase in yields since the 1990s and drought-resistant strains have only reduced losses from drought.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
170. You can have eggs or hard-boiled.
A. frying
B. fried
C. have fried
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
171. — How do you like Anne Hathaway — .
A. She is an American actress
B. She is amazing
C. She’s already married
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
172. — You need to believe that space tourism will grow and get cheaper. Maybe there is another option. — .
A. How is it?
B. What is it?
C. Where is it?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
173. — According to a report of what holidays in the future might look like, a trip to the Moon or a stay in space will be the most mouthwatering destination for 2024 holidaymakers. — , especially for thrill-seeking travelers like me.
A. Spectacular
B. Fancy
C. Spectral
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
174. Absolutely, that movie and I must admit that its director is brilliant.
A. held my breath
B. caught my breath
C. took my breath away
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
175. There will be a space hotel in Barcelona Island, you can “experience” space travel by viewing lifelike galaxies through cabin windows.
A. when
B. where
C. which
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
176. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (教材课文原文) Diary of a Space Zucchini July 1 Today Gardener and his crew will depart in their seed pod; the replacement crew is ready to in their place. He is wearing his space suit undergarments. Not too stylish but . He gave all of us an extra long smell. His nose twitched with the slightest tickle from the leaf hairs on little Zuc. He said that what will be is for the best. It has been a wonderful journey; one chapter is closing, another is . He had tears in his eyes, not just a small drop at the corners but a pool that was making him . He reached up and the light. In the frontier you should not be afraid of the dark.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
177. — Space travel must be very very expensive. — . The cost of a seat on the Virgin craft is $ 250,000.
A. That’s not true.
B. Of course.
C. Why do you think so?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
178. The atlas is normally kept by the big window but now it is to the wall right next to Broccoli.
A. struck
B. stuck
C. take off
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
179. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Janet: Hey, how about getting together for a movie tonight? Danny: Sure. Janet: Well, let me check the Internet. What about the Interstellar? Danny: Wow, I learn that it stars Anne Hathaway, my favorite actress. Janet: Well, , but I am more interested in the film director. Danny: Who is it? Janet: Christopher Nolan, a British-American film director. You must have watched the Inception, one of his masterpieces. Danny: Absolutely, that movie took my breath away and I must admit that its director is brilliant. Janet: Obviously it is a sci-fi film, which features a crew of astronauts who travel through a wormhole in search of a new home for humanity. Danny: Janet: The screenplay was written by Christopher and his brother Jonathan Nolan. Danny: You are such a great fan of sci-fi movie. Janet: Yeah, I am really into this. So let’s go to this movie and see what exciting experience it will bring to us. Danny: A. she is amazing B. What about the screenplay? C. Can’t wait to watch it. D. So could you tell me more about Interstellar? E. What’s playing?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
180. Everything we do has the potential creating some bad.
A. to
B. in
C. for
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
181. If Gardener , who will take care of us?
A. leaves
B. will leave
C. left
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
182. by the promise of these tiny tubes, people are already working to turn the Space Elevator into a reality.
A. To fuel
B. Fueling
C. Fueled
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
183. — Let’s go to this movie and see what exciting experience it will bring to us. —
A. You are such a great fan.
B. I am more interested in the film director.
C. Can’t wait to watch it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
184. You the Inception, since I remember once you discussed its main plot with Cathy.
A. could have watched
B. should have watched
C. must have watched
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
185. I think the benefits of opening up space far the damage that we can see.
A. outwit
B. outweigh
C. outwear
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
186. Our part of the mission is nearly complete and the new crew will for us.
A. take over
B. take out
C. take off
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
187. When we were students we often stay up all night.
A. will
B. would
C. should
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
188. — You need to believe that space tourism will grow and get cheaper. Maybe there is another option. — .
A. How is it?
B. What is it?
C. Where is it?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
189. — How do you like Anne Hathaway — .
A. She is an American actress
B. She is amazing
C. She’s already married
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
190. — According to a report of what holidays in the future might look like, a trip to the Moon or a stay in space will be the most mouthwatering destination for 2024 holidaymakers. — , especially for thrill-seeking travelers like me.
A. Spectacular
B. Fancy
C. Spectral
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
191. Absolutely, that movie and I must admit that its director is brilliant.
A. held my breath
B. caught my breath
C. took my breath away
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
192. If Gardener , who will take care of us?
A. leaves
B. will leave
C. left
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
193. 二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。 (教材对话原文) Janet: Hey, how about getting together for a movie tonight? Danny: Sure. Janet: Well, let me check the Internet. What about the Interstellar? Danny: Wow, I learn that it stars Anne Hathaway, my favorite actress. Janet: Well, , but I am more interested in the film director. Danny: Who is it? Janet: Christopher Nolan, a British-American film director. You must have watched the Inception, one of his masterpieces. Danny: Absolutely, that movie took my breath away and I must admit that its director is brilliant. Janet: Obviously it is a sci-fi film, which features a crew of astronauts who travel through a wormhole in search of a new home for humanity. Danny: Janet: The screenplay was written by Christopher and his brother Jonathan Nolan. Danny: You are such a great fan of sci-fi movie. Janet: Yeah, I am really into this. So let’s go to this movie and see what exciting experience it will bring to us. Danny: A. she is amazing B. What about the screenplay? C. Can’t wait to watch it. D. So could you tell me more about Interstellar? E. What’s playing?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
194. — Space travel must be very very expensive. — . The cost of a seat on the Virgin craft is $ 250,000.
A. That’s not true.
B. Of course.
C. Why do you think so?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
195. Everything we do has the potential creating some bad.
A. to
B. in
C. for
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
196. 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。 (教材课文原文) Diary of a Space Zucchini July 1 Today Gardener and his crew will depart in their seed pod; the replacement crew is ready to in their place. He is wearing his space suit undergarments. Not too stylish but . He gave all of us an extra long smell. His nose twitched with the slightest tickle from the leaf hairs on little Zuc. He said that what will be is for the best. It has been a wonderful journey; one chapter is closing, another is . He had tears in his eyes, not just a small drop at the corners but a pool that was making him . He reached up and the light. In the frontier you should not be afraid of the dark.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
197. — Let’s go to this movie and see what exciting experience it will bring to us. —
A. You are such a great fan.
B. I am more interested in the film director.
C. Can’t wait to watch it.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
198. You the Inception, since I remember once you discussed its main plot with Cathy.
A. could have watched
B. should have watched
C. must have watched
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
199. George can't remote control the costumer's mobile phone.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
200. The charge of the download service is low.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
201. The Smart Tutor app will help the costumer to speed up his phone.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
202. The purpose of the consumer is to set up a Google account.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
203. The consumer can use the application without his PIN Code.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
204. Baidu, Lenovo, Xiaomi have all announced their own smart watch.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
205. There may be no rosy prospect for the Apple Watch because its price is much higher than the local ones.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
206. Apple Inc.'s new product will come out as a whole the next year without any accessories.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
207. IPhone has been sold well in the Chinese market.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
208. There hadn't been any wearable devices launched before Apple Watch.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
209. At its annual Technology Innovation Conference, Baidu_______________.
A. announced it would begin the research of the eyewear
B. announced a working prototype
C. launched a similar product as Google Glass
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
210. The new device announced at the conference is _______________ .
A. Baidu Glass
B. Google Glass
C. Baidu Eye
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
211. The company's CEO Robin Li believes that _______________ .
A. people will get used to searching by image and audio
B. people will get used to searching by text
C. people will know where to buy things they want through a glance
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
212. Baidu Eye has all the features except that _______________.
A. it uses a camera to scan objects
B. it has a voice recognizer
C. it has a small screen
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
213. Which of the following statement is NOT true?
A. Baidu is a China's leading search engine company.
B. Baidu has already announced the release of Baidu Eye.
C. Baidu presented its device which supports image search.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
214. This product performed very well in experiment.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
215. Maggie is very proud of this new product.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
216. The food is likely to be overcooked or undercooked if you use the microwave oven.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
217. You can get the new product this month by ordering it online.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
218. The first medical robots are already being used by the U.S. government in 2000.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
219. The robots have been able to perform major operations such as gall bladder surgery and heart surgery.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
220. A robot can crack open a patient's chest precisely.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
221. Robots can help surgeons when they are tired.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
222. In the future, the surgeon may not be present in the operating theater.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
223. Chad Jenkins believes that_______________.
A. a robot revolution will happen before the computing revolution
B. a robot revolution will be driven by making robots to look like humans
C. drones are the initial steps of development
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
224. Dmitry Grishin________________.
A. is a major Russian investment firm
B. established an investment firm
C. established iRobot company
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
225. Robots have to become automatons that can truly learn because_____________.
A. they are going to be much cheaper in the future
B. it's impossible to pre-program a robot for everything it will meet with
C. they can perform only the tasks that they're programmed to do
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
226. Which of the following statement is NOT true?
A. The robot platforms are going to be invaluable and costly.
B. Robots will learn more like humans do in the future.
C. Robots can work successfully where the environment is very controlled.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
227. According to the passage, a robot in the future can______________.
A. build houses for homeless people
B. serve you coffee in the bed
C. pick up your children from school
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
228. If a space elevator is built, what can't be built by us?
A. Cities on the moon.
B. Space stations.
C. Skyscrapers in space.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
229. The main reason of building a space elevator instead of using rockets is that .
A. the technology needed in building a space elevator is easier than that of rockets
B. the safety of a space elevator is better than that of rockets
C. the cost of building a space elevator is a fraction of using rockets
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
230. Which statement is TRUE according to the passage?
A. You'd feel the Earth fall away.
B. You'd see the horizon in just half an hour.
C. You can't see the stars in the middle of the day.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
231. You can't see the stars in the middle of the day.
A. Be less important than.
B. Be greater than.
C. Be lighter than.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
232. Which option can summarize the main idea of this passage?
A. Why do we need to build a space elevator?
B. What can we do after building the space elevator?
C. Why does building a space elevator cost less than using rockets?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
233. You would see the curve of the horizon after 2 hours'space elevator ride.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
234. The damage of opening up space far outweighs the benefits it brings.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
235. We can build large solar arrays in space to collect energy from the sun if a space elevator comes into being.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
236. Rockets have many drawbacks in terms of cost, payload, and safety.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
237. Jeff is talking about his first business trip next week, and Mary wishes him good luck. Mary: What do you to do for your holiday? Jeff: Come on, it went up in smoke. I have to go on a with my boss. Mary: Wow, you are going on a business trip next week? Where? Jeff: Xiamen. Mary: By plane or by train? Jeff: . You know our boss is afraid to fly high anxiety. Mary: Actually, it's not so flying if you don't look out of the window. Jeff: Good idea! Mary: Well, Xiamen is a to be on holiday, you know. Jeff: I know. But a business trip is tiring to me. Mary: Oh, take it easy. Maybe it won't be as bad as you . I like taking an occasional business trip for a change of pace. Jeff: I hope so. Mary: I think you should take advantage of this good opportunity to go on a business trip with our boss and gain his favor. Jeff: Hey, that sounds like a really good idea. I think it . Mary: You know, I've dreamed a thousand times of on the beach in Xiamen. Jeff: So have I. But it's not always nice and sunny there. Sometimes it's . Mary: Come on, I don't think the weather will spoil your trip. Anyhow, I hope you have a nice trip. Jeff: Thanks a lot.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
238. He is planning to go to Xiamen for his holiday.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
239. He will go with his boss who likes smoking.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
240. He is afraid to take a plane because of high anxiety.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
241. He is sick and tired of business trips.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
242. He likes taking an occasional business trip for a change of pace.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
243. He takes Mary's advice.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
244. In order to gain the boss's favor, he will try to behave well in Xiamen.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
245. The doctor advises the patient to do some other exams, such as blood work, an EKG or an ultrasound.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
246. The patient does exercise regularly.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
247. The patient has too many hamburgers every day.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
248. The doctor asks the patient to have a blood analysis.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
249. Which of the following may be TRUE about a Barbie?
A. A twisty waist.
B. Large breasts.
C. Cold eyes.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
250. What does Valeria claim about her appearance?
A. She is a real natural Barbie in life.
B. She underwent plastic surgery.
C. She made herself look like a Barbie.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
251. Which statement is TRUE according to the passage?
A. Valeria is the most famous woman on the Russian Internet because she likes a Barbie doll.
B. The president ASPS said that plastic surgery should never be used to transform oneself into a favorite celebrity or a play toy.
C. A plastic surgery is not a real surgery, so it has no risks at all.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
252. Does Barbie play a role in women's life?
A. Yes, it influences how women want to look in real life.
B. Yes, but Barbie is a controversial doll.
C. No, women still like dressing up and looking right.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
253. Why didn't the children have the chance to know their grandmother?
A. Because she died of breast cancer a long time ago.
B. Because she was a loving and gracious lady.
C. Because she is mommy's step mother.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
254. What were the narrator's children worried about?
A. She went through three months of medical procedures.
B. She might get breast cancer in the future.
C. She got some “ faulty ” gene from her mother.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
255. What does the underlined word “ This ” refer to in Para. 3 ?
A. The breast ducts.
B. The nipple delay operation.
C. Extra blood flow.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
256. What does Angelina Jolie think of having a mastectomy?
A. The cost of testing for BRCA 1 and BRCA 2 is very expensive in America.
B. The chances of getting breast cancer will drop slightly if someone has a mastectomy.
C. It is not easy to have a mastectomy, but it is a worthwhile choice.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
257. What are the main functions of 3D printing?
A. It can print a house.
B. It can print a car.
C. It can print almost anything.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
258. Michael mentioned that a company has introduced a 3D printer for food producing. What is the name of this company?
A. Michael mentioned that a company has introduced a 3D printer for food producing. What is the name of this company?
B. Better Shines.
C. Pastoral Champaign.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
259. Is the 3D printer that can make foods very big?
A. No, it's as big as any printer.
B. No, it is as big as an oven.
C. Yes, it's smaller than an oven.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
260. What is the most obvious weakness of the 3D printer mentioned?
A. It prints very slowly.
B. It is very big.
C. It cannot be installed with social software.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
261. What is Lucas'attitude towards 3D printing?
A. Open-minded.
B. Conservative.
C. Moderate.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
262. More and more people hope to make new laws and protect copyrights.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
263. If one prints something that is covered by copyright, then he is infringing someone's copyright.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
264. Lucas hopes that new laws will not punish people for printing something for their commercial use.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
265. Extensive laws could necessarily suppress new ideas and innovation.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
266. 3D printers will be more and more expensive.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
267. What is 3D printing good at according to the passage?
A. It is only good for making flimsy paperweights.
B. It is only good for printing an entire canal house.
C. It can make both big and small items.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
268. Where is the 3D printer located?
A. It is in a canal house.
B. It is inside a shipping container.
C. It is at an empty canal-side lot.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
269. What is the weakness of the 3D printer?
A. It cannot spread the plastic evenly.
B. It needs to be scaled up.
C. It cannot make the ribs of the honeycomb structure.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
270. How long will the 3D printer take to make the canal house in Amsterdam?
A. A week.
B. A year.
C. Less than 3 years.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
271. Which of the following statements is correct according to the passage?
A. This canal house is being built in the public eye.
B. Someone is going to move into this canal house soon.
C. The top floors of the canal house will be more richly decorated.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
272. What are the distinct features of this 3D map?
A. It's touch-responsive.
B. It can talk.
C. It can vocalize building information and directions when touched.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
273. What is the ultimate purpose of designing this 3D map?
A. To find an interactive way of finding places.
B. To help visually impaired visitors navigate public spaces.
C. To give audience a way to understand their environment.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
274. How do people use this 3D map?
A. People can browse a verbal index of all points of interest.
B. People control a menu with one button.
C. People get visual effects embedded in the landscape.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
275. What does the underlined phrase “last mile problem” in Para. 7 mean?
A. It's difficult to get to a specific place, such as an office, a café, a bar, etc.
B. The last mile before reaching the destination.
C. The doctor's office is always a mile away from where the blind live.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
276. Which of the following statements is TRUE according to the text?
A. Touch-responsive maps provide dependence to the visually impaired.
B. 3D maps can show building information and directions when touched.
C. The visually impaired people can hear a fountain gurgling or a bell tower chiming when using 3D maps.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
277. He went to Starbucks before he met Roger.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
278. He did not remember the flavor of Roger's coffee.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
279. He is available between five and six p.m.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
280. He is supposed to finish his report at four p.m. tomorrow.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
281. What's people's usual reaction when they see a person throw a cigarette butt?
A. It varies.
B. He is to blame.
C. It causes them to smoke.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
282. Super-capacitors made from carbon .
A. need quite a long time to recharge
B. are comparatively very expensive
C. can easily carry an electrical current
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
283. The story tells the readers the truth that .
A. where there is a will, there is a way
B. the most useless is usually the most useful
C. one person's trash is another person's treasure
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
284. Marc Van is now using sea water to grow healthy and tasty vegetables.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
285. A computer program named “ sensors ” keeps the same salinity in eight testing areas.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
286. The vegetables from the test areas were stronger than those grown in fresh water.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
287. The farmers are increasingly unable to use fields close to the sea because of climate change.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
288. Salinization means a mixture of salt and water.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
289. Thieves in the capital steal 10 cars each day.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
290. Tony Wanga has spent $ 750 buying trackers for his minibus taxis.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
291. The smart anti-theft system uses a computer or a mobile phone to tell owners the location of stolen cars.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
292. The owners can send any text messages to stop the vehicle.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
293. According to the text, the future vehicles can let the drivers see the area behind the car.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
294. According to the text, the future vehicles can tell you about what other drivers are doing.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
295. The government is pushing for technology that would warn drivers of danger coming from any direction.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
296. The government is pushing for technology that would not increase the cost of the car.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
297. The cars would send text messages to each other within about 300 -yard.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
298. The cars would share information of speed, direction and GPS position with each other.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
299. twisted cruller
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
300. hot chocolate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
301. steamed bun
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
302. cheese
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
303. fried egg
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
304. porridge
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
305. butter bread
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
306. soybean milk
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
307. coffee
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
308. chopped fruit
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
309. When we choose food, we need to check the basic information on the label.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
310. Which is NOT mentioned about Chinese food in the dialog?
A. Fresh ingredient.
B. Delicate presentation.
C. Diverse traditions.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
311. Janet believes that some illegal traders only care about .
A. food quality
B. the taste of food
C. making money
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
312. Which of the following is Danny's point of view?
A. S. does better than China regarding the law enforcement of food safety.
B. Illegal traders care about nothing but making money.
C. Customers should choose products of high quality so as to protect themselves.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
313. Which one is NOT the reason of food safety issue, according to the dialog?
A. Loose law enforcement in China.
B. The industrialization of food production.
C. Popularity of cheaper food.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
314. From this dialog we know that .
A. China is learning from the U.S. on how to improve food quality
B. we should exert stricter punishment on the illegal production of food
C. there is still a lot of work to be done to improve food safety
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
315. Which of the following is NOT related to animal farming, according to the passage?
A. Greenhouse gases.
B. Occupying too much arable land.
C. Desertification of land.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
316. Why does Modern Meadow try to produce lab-grown edible meat?
A. To get rid of some negative environmental effects associated with animal farming.
B. To test whether people can accept this bioprinted meat or not.
C. To replace real meat with consistent shape and structure.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
317. What might be the biggest challenge when this lab-grown meat is launched to the market?
A. Safety of this product.
B. Consumer acceptance of this product.
C. Sanitation of this product.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
318. Who might not be the potential customers of this meat?
A. Vegetarians who reject meat for ethical reasons.
B. People with religious restrictions on meat consumption.
C. People with plenty access to safe meat production.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
319. From this passage, we can learn that lab-grown edible meat .
A. exists in science fiction only
B. is yet to come and it will solve some practical problems
C. will not be accepted by the masses
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
320. Anne Hathaway 5 is Janet's favorite actress.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
321. Janet is a fan of the film director Christopher Nolan.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
322. The movie Inception 6 was also directed by Christopher Nolan.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
323. The screenplay of Interstellar was written by Jonathan Nolan.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
324. The blossom of space-grown sunflower is different from that on Earth.
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
325. Gardener will soon be returning to Earth and the new crew will take care of the space-grown plants like Broccoli, Sunflower, and Zucchini.
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
326. Gardener is reluctant to leave the space since he had tears in his eyes when he said goodbye to the space plants.
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
327. Gardener transplanted Broccoli, Sunflower, little Zuc, and Zucchini into very small bags which can only contain their root ball and a splash of water.
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
328. Gardener and his crew will leave on July 1 .
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
329. The spaceship is very narrow inside.
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
330. - _________________ - Can you tell me something about your new product?
A. What do you do, Sir?
B. What do you know, Madam?
C. What can I help you, Sir?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
331. - Diana, do you eat apple every day? -_________________
A. No, sometimes I'd have a boiled egg.
B. I always eat it because it's spicy.
C. Porridge is Andy's favorite.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
332. - Thank you ever so much for the Huawei Watch you sent me. -_________________
A. I'm glad you like it.
B. No thanks at all.
C. Please don't say so.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
333. -How do you like Vivian Leigh? -_________________
A. She's already married.
B. She is an American singer.
C. She is amazing.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
334. - Doctor, I've got a sore throat and fever. I'm afraid I've got a flu. - Let me have a look._________________
A. Many persons have died of it.
B. Take it easy, you just got a cold.
C. Flu is a serious disease.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
335. The parents will never forget that it was ______ who had saved their child's life.
A. he
B. him
C. his
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
336. Smart wearable bands should not imitate but instead _________ their own unique design.
A. insist on
B. devote to
C. seek out
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
337. The output of our company this month is _______ that of last month.
A. twice as much as
B. twice as many as
C. as twice much as
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
338. Neither of the young men who had applied for a position in the company ________.
A. was accepted
B. were accepted
C. have accepted
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
339. It is ________ of you to turn off the TV set while others are going over their lessons.
A. consider
B. considerate
C. consideration
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
340. With all this work on hand, he ________ to the cinema last night.
A. wouldn't have gone
B. mustn't have gone
C. shouldn't have gone
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
341. You ________ afraid of any difficulties. Be bold and overcome them.
A. needn’t to be
B. needn’t be
C. don't need
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
342. It's required that the student ________ the term paper tomorrow.
A. will finish
B. finishes
C. finish
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
343. ________ the future, we are full of confidence.
A. Look into
B. Looking into
C. To be looked into
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
344. We consider it no use ________ these figures by heart.
A. learning
B. to learn
C. learn
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
345. Richard, _________, works in isolation but I have no doubts about his abilities.
A. on instance
B. as instance
C. for instance
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
346. So little ________ about chemistry that the lecture was completely beyond me.
A. do I know
B. did I know
C. I did knew
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
347. It is known to all that a lot of actor industry ________ accepted plastic surgery.
A. celebrations
B. celebrities
C. celebrates
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
348. It's very smart ________ of such a terrific idea.
A. for your thinking
B. of you to think
C. of your thinking
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
349. They talked to each other ________ they had been friends for years.
A. though
B. as though
C. even though
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
350. - What an awful day! -_________________
A. Yes, the heat is killing me.
B. Yes, the temperature is comfortable.
C. Yes, the weather is pretty agreeable.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
351. - How about getting together for a cartoon movie tonight? -_________________What's playing tonight?
A. Take it easy.
B. That's a good idea.
C. I don't like Kongfu film.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
352. - Thank you ever so much for the Huawei Watch you sent me. -_________________
A. I'm glad you like it.
B. No thanks at all.
C. Please don't say so.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
353. - I'm leaving for Tibet on business tomorrow. -_________________
A. Bring me a present.
B. Let's check out.
C. Have a pleasant trip!
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
354. - Good morning, Susan. Would you mind going to get me a cup of coffee? -_________________
A. Thank you for reminding me.
B. You must be kidding.
C. No problem! You want the usual?
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
355. Henry said that either his father or his uncle ________ to attend the class meeting.
A. are going
B. was going
C. were going
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
356. Could you please tell me ________?
A. where is the nearest post office located
B. where is located the nearest post office
C. where the nearest post office is located
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
357. With all this work on hand, he ________ to the cinema last night.
A. wouldn't have gone
B. mustn't have gone
C. shouldn't have gone
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
358. The new system of taxation will take ________ next year.
A. effect
B. efficiency
C. affection
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
359. They talked to each other ________ they had been friends for years.
A. though
B. as though
C. even though
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
360. ________ that in Africa French is one of most widely used languages.
A. It is no doubt
B. It is not doubt
C. There is no doubt
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
361. There was an car accident happened, _______ 16 people and with more than 23 ________.
A. killing; injuring
B. killing; injured
C. killed; injuring
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
362. We have great interest in folk music, so ______ Jack ______ I are going to the concert this evening.
A. either…or
B. not only…but also
C. both…and
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
363. All the lights ________ before we left the office.
A. has been turned off
B. had turned off
C. had been turned off
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
364. ________ home than it began to rain.
A. No sooner had reached Helen
B. No sooner Helen had reached
C. No sooner had Helen reached
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
365. I walked as fast as I could, but I couldn't __________ him.
A. catch hold of
B. catch out
C. catch up with
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
366. ________ the future, we are full of confidence.
A. Look into
B. Looking into
C. To be looked into
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
367. With all this work on hand, he ________ to the cinema last night.
A. wouldn't have gone
B. mustn't have gone
C. shouldn't have gone
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
368. While reading an article, we should ________ our attention _______ the meaning of the whole article rather than that of the new words.
A. pay...about
B. focus...on
C. notice...to
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
369. ________, Prof. Bradley was out when we called.
A. Fortunately
B. Unfortunately
C. Unfortunate
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
370. 阅读下面的短文,根据文章内容进行选择。 Can trees talk? Yes, but not in words. Scientists have reason to believe that trees do communicate (交际) with each other. Not long ago, researchers learned some surprising things. First a willow tree attacked in the woods by caterpillars (毛虫) changed the chemistry of its leaves and made them taste so terrible that they got tired of the leaves and stopped eating them. Then even more astonishing, the tree sent out a special smell—a signal (信号) causing its neighbors to change the chemistry of their own leaves and make them less tasty. Communication, of course, doesn't need to be in words. We can talk to each other by smiling, raising our shoulders and moving our hands. We know that birds and animals use a whole vocabulary of songs, sounds, and movements. Bees dance their signals, flying in certain patterns that tell other bees where to find nectar (花蜜) for honey. So why shouldn't trees have ways of sending message? 1. It can be concluded from the passage that caterpillars do not feed on leaves that . A.are lying on the ground B.have an unpleasant taste C.bees don't like 2.The willow tree described in the passage protected itself by . A.growing more branches B.communicating with birds and bees C.changing its leaf chemistry 3.According to the passage, the willow tree was able to communicate with other trees by . A.waving its branches B.giving off a special smell C.dropping its leaves 4. According to this passage, bees communicate by . A.making special movement B.touching one another C.smelling one another 5.The author believes that the incident described in the passage . A.cannot be taken seriously B.should no longer be permitted C.seems completely reasonable
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
371. 阅读下面的短文,根据文章内容进行选择。 If you think 3D printing is only good for making flimsy paperweights, then you're pretty much right. However, a group of audacious Dutch architects have already begun 3D printing an entire canal house in Amsterdam. Is the first 3D printed house a gimmick? Definitely! Is it an experiment that pushes the possibilities for 3D printing technology and architecture? Maybe! 3D Print Canal House is the brainchild of DUS Architects. “KamerMaker”, Dutch for “room maker”, is their giant printer built inside a shipping container. Just a few weeks ago, KamerMaker began printing plastic furniture and walls at an empty canal-side lot in northern Amsterdam. Smaller versions of the unusual honeycomb walls have been tested on normal desktop printers, and everyone just needed to scale it up. Well, if only it were that easy. “The printer did not always manage to spread the plastic evenly, making some of the ribs of the honeycomb structure of the block uneven,” reported ARN (Australian Radio Network), to the surprise of no one who has used a 3D printer. But the architects remain optimistic. The first few printed blocks are meant to be test pieces as they improve the process. It takes about a week to print a 3-meter high block right now. The project's leader hopes to eventually get that down to two hours and finish the first of 12 rooms in a year, and the entire house in less than 3 years. Ultimately, 3D Print Canal House is an architectural research project, one that is very much being conducted in the public eye: you can actually buy tickets to visit the construction site for 2.50 Euros. The top floors will become more ornate, for example, as newer techniques are incorporated. They'll explore the possibilities of 3D printing, like the honeycomb walls or an entire room recycled, redesigned, and built anew. Nobody's going to move into a 3D printed house soon, but, if anyone ever does, something might be learned from this experiment by the canal. 1. What have the Dutch architects begun to use the 3D printer to do according to the passage? A.To make heavy paperweights. B.To print the unusual honeycomb. C.To print an entire canal house. 2. Where did KamerMaker begin printing plastic furniture and walls several weeks ago? A.It was inside a shipping container in Amsterdam. B.It was at an empty canal-side lot in northern Amsterdam. C.It was in a canal house in Amsterdam. 3. What is the weakness of the 3D printer mentioned in the passage? A.It cannot always spread the plastic evenly. B.It needs to be shortened. C.It cannot make the ribs of the honeycomb structure. 4. How long will it take for the 3D printer to make the canal house in Amsterdam? A.A week. B.Two hours. C.Less than 3 years. 5. Which of the following statements is WRONG according to the passage? A.This canal house is being built in the public eye. B.The top floors of the canal house will be more decorated. C.Someone is going to move into this canal house soon.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
372. 阅读下面的短文,根据文章内容进行选择。 My mother fought breast cancer for almost a decade and died at 56. My children never have the chance to know her and experience how loving and gracious she was. We often speak of “Mommy's mommy”, and they asked if the same could happen to me. I have always told them not to worry, but the truth is I carry a “faulty” gene, BRCA1, which sharply increases my risk of developing breast cancer and ovarian cancer. My doctors estimated that I had an 87 percent risk of breast cancer and a 50 percent risk of ovarian cancer. Once I knew that this was my reality, I decided to be proactive and to minimize the risk as much as I could. My own process began on Feb. 2 with a procedure known as a “nipple delay”, which rules out disease in the breast ducts behind the nipple and draws extra blood flow to the area. This causes some pain and a lot of bruises, but it increases the chance of saving the nipple. Two weeks later I had the major surgery, where the breast tissue is removed and temporary fillers are put in place. The operation took eight hours. Nine weeks later, the final surgery is completed with the reconstruction of the breasts with an implant. On April 27, I finished the three months of medical procedures that the mastectomies involved. I wanted to write this to tell other women that the decision to have a mastectomy was not easy. But it is one I am very happy that I made. My chances of developing breast cancer have dropped from 87 percent to under 5 percent. I can tell my children that they don't need to fear they will lose me to breast cancer. The cost of testing for BRCA1 and BRCA2, at more than $3,000 in the United States, remains an obstacle for many women. Life comes with many challenges. The ones that should not scare us are the ones we can take on and take control of. 1. Angelina Jolie never have the chance to know her mother and experience how loving and gracious she was. 2. Angelina Jolie carries a “faulty” gene, BRCA1, which sharply increases her risk of developing breast cancer and ovarian cancer. 3. Angelina Jolie said it is not easy to have a mastectomy, but it is a worthwhile choice. 4.Angelina Jolie will have no chances of developing breast cancer after the mastectomy. 5. The cost of testing for BRCA1 and BRCA2 is not a big problem for many women.
答案:请关注【百年教育培训中心】微信公众号,发送题目获取正确答案。
